Oletko hydrauliikka-asentaja tai onnistuuko sähköasentajan työ?

Kun sähköasentajan työ sujuu kuin rasvattu tai olet ammatiltasi hydrauliikka-asentaja, voimme tarjota sinulle reilun työyhteisön, jossa tulet varmasti viihtymään! Olemme pitkänlinjan toimija, jolla on vakaa pohja tarjota sinulle pitkäaikainen ja hyvä työpaikka Pirkanmaan alueelta.

Jos siis sinulla on hydrauliikka-asentajan tai sähköasentajan koulutus, hae meille töihin!

Avoin työpaikka Pirkanmaa – hydrauliikka-asentaja

Oletko hydrauliikka-asentaja? Tule meille töihin! Etsimme osaavia ja myös itseohjautuvaan työhön kykeneviä hydrauliikka-asentajia Pirkanmaalle. Vakituisessa työsuhteessa, rennossa ja mukavassa työympäristössä, pääset viettämään päiväsi mielenkiintoisten työtehtävien parissa.

Hydrauliikka-asentajan työ meillä edellyttää sinulta:

  • Alan koulutusta
  • Suomenkielen osaamista
  • Työturvallisuuskorttia
  • Eduksi luemme oman auton käyttömahdollisuuden

Hydrauliikka-asentajan työ on vaativaa, mutta me työnantajana olemme valmiita palkitsemaan sinut hyvin tehdystä työstä. Meillä saat myös hyvän perehdytyksen, etkä jää senkään jälkeen yksin – tarjoamme monipuolisen ja haastavan työympäristön, jossa pääset nauttimaan sopivasta määrästä vastuita ja vapauksia.

Ota yhteyttä ja hae jo tänään!

 

Sähköasentajan työ Pirkanmaa

Sähköasentajan työ kuuluu ydintoimintaamme ja siksi etsimme avoimella haulla uusia osaajia Pirkanmaalle. Etsinnässä on osaavia ja itseohjautuvaan työhön kykeneviä sähköasentajia, joilla ei mene peukalo suuhun vaativissakaan ongelmanratkaisutilanteissa.

Sähköasentajan työ meillä edellyttää sinulta:

  • Suomenkielen osaamista
  • Työturvallisuuskorttia
  • Alan koulutusta
  • Eduksi luemme oman auton käyttömahdollisuuden

Girafe Oy tarjoaa sinulle monipuolisen ja haastavan työympäristön, jossa pääset nauttimaan sopivasta määrästä vastuita ja vapauksia, rennossa ja mukavassa työporukassa. Sähköasentajan päivittäinen työ sisältää henkilönostinten kokoonpanoihin ja purkuihin liittyvien sähkötöiden lisäksi sähkökeskusten sekä johtosarjojen tekemistä erilaisiin kokoonpanotuotteisiin.

Ota yhteyttä ja hae jo tänään!

 

Girafe Oy – turvallista henkilönostin kokoonpanoa vuodesta 1992

Girafe Oy perustettiin vuonna 1992 tarjoamaan asiantuntevia ja turvallisia henkilönostinten tarkastuksia sekä alihankintana toimitettavia kokoonpanoja itsekulkeutuvien henkilönostinten valmistajille mm. Leguan Lifts Oylle.

Yrityksemme toiminnan runkona toimii moitteeton työnlaatu, jonka takia edellytämme myös työntekijöiltämme alan koulutuksia tai työn vaatimia sertifikaatteja.

Jos siis sinulta löytyy hydrauliikka-asentajan tai sähköasentajan tutkinto, täytä yhteydenottolomake ja hae töihin meille jo tänään!